Студент ЮФ ЗУНУ 4 курсу Карапетян Артем переміг у конкурсі Стипендіальна програми “Завтра.UA” 2022-2023

16.6.2023

Студент ЮФ ЗУНУ 4 курсу Карапетян Артем переміг у конкурсі Стипендіальна програми “Завтра.UA” 2022-2023 у напрямку "Право" та темою наукової роботи "Проблеми кримінально-правової кваліфікації лікарської помилки: сприйняття суспільством"

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука – перша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді.

Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни. Вони знаходять найталановитіших студентів України, надають їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізацію власних проектів.

Переможці представляють 34 ЗВО України з різних куточків України. З них 61% дівчат і 39% хлопців.Переможцями конкурсу вважаються ті студенти, які набрали найвищі бали за результатами трьох турів.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі допускаються студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських закладів вищої освіти. Головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, лідерські якості та комунікаційні здібності, а також бажання зробити свій внесок у процес перетворення країни.

Ми щиро вітаємо Карапетяна Артема із перемогою у конкурсі Стипендіальна програми “Завтра.UA” 2022-2023. Нехай цей конкурс стане ще одним доказом твоїх талантів і здібностей. Бажаємо, щоб кожні твої досягнення наближали тебе до заповітної мрії та подальших успіхів!

No items found.