Випуск магістрів 2024

2.5.2024

20 квітня 2024 року в історичних стінах Збаразького замку відбулася хвилююча церемонія вручення дипломів магістрам юридичного факультету ЗУНУ. Цей довгоочікуваний та незабутній момент зібрав разом випускників, їхніх рідних, викладачів та шановних гостей.

Атмосфера свята була наповнена водночас радістю досягнень, гордістю за пройдений шлях і ностальгією за студентськими роками. Для когось цей день став символом нового етапу у житті, для когось - вершиною багаторічної праці і самовдосконалення.

Під час урочистостей лунали зворушливі слова вдячності від випускників на адресу викладачів та рідних, які підтримували їх на важкій, але натхненному шляху до диплома магістра.

Дипломи вручали шановані гості  - ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Миронівна Десятюк, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Уляна Зіновіївна Коруц, Голова Тернопільського окружного адміністративного суду Мірінович Уляна Анатоліївна , керівник Тернопільської обласної прокуратури Миколайчук Андрій Борисович та професор, доктор хабілітований, Doctor Honoris Causa (Західноукраїнський національний університет), член наглядової ради нашого університету Фредерік Цоль.

Важливим подарунком, який розчулив кожного присутнього до глибини душі, стало відеозвернення воїнів-захисників, які також мали цьогоріч отримувати дипломи разом із випускниками, проте героїчно стоять на захисті нашої країни.

На превеликий жаль гіркота втрат наших воїнів неоминула і наш факультет. Своє життя за наше майбутнє віддав студент «Правоохоронної діяльності» Василь Здеб, який також як і цьогорічні випускники, мав отримувати диплом і вірити у своє світле та щасливе майбутнє.

Церемонія стала потужним нагадуванням про те, якою високою ціною нині здобувається право на мирне життя та самореалізацію. Це ще раз засвідчило, що молоде покоління юристів готове з честю нести високе звання захисників законності та правопорядку задля процвітання рідної України.

No items found.