Церемонія вручення дипломів магістрів юридичного факультету ЗУНУ

4.5.2023


У святковій церемонії взяли участь почесні гості: заступник керівника тернопільської обласної прокуратури – Табака Юрій Богднович; голова Ради адвокатів Тернопільської області – Будз Тарас Васильович; голова Господарського суду Тернопільської області – Гевко Володимир Львович; директор Навчально-наукового інституту економічної безпеки та митної справи ,кандидат юридичних наук, доцент - Калганова Олена Анатоліївна.

В урочистостях також взяли участь адміністрація та професорсько-викладацький колектив Західноукраїнського національного університету: доктор економічних наук, професор, академік Академії економічних наук України, ректор - Крисоватий Андрій Ігорович; доктор економічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи - Десятнюк Оксана Миронівна; доктор юридичних наук, професор, тимчасовий виконувач обов’язків декана - Москалюк Надія Богданівна; заступник декана юридичного факультету – Слома Валентина Миколаївна; доктор філософії права, доцент кафедри кримінального права та процесу, заступник декана юридичного факультету – Юркевич Ірина Ігорівна; доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри конституційного, адміністративного та фінансового права – Кравчук Мар’яна Юріївна; доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри кримінального права та процесу – Рогатинська Ніна Зіновіївна; кандидат юридичних наук, доцент, тимчасовий виконувач обов’язків завідувача кафедри безпеки та правоохоронної діяльності – Канюка Валерій Євгенович; кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри міжнародного права та міграційної політики – Жукорська Ярина Михайлівна; кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри теорії та історії держави і права – Кравчук Микола Володимирович; доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри цивільного права і процесу – Лукасевич – Крутник Ірина Степанівна.


Із теплими та щирими привітаннями звернувся до магістрів ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий: «Сьогодні, як ніколи, – час для сміливих, патріотично налаштованих молодих людей, які виборюють перемогу Україні.
Ваша зброя – це знання, які ви повинні застосувати у протистоянні з ворогом, адже ви обрали справу служіння законові та утвердженню принципів верховенства права.
Щоб зрозуміти, як саме діяти в умовах сьогодення, вам треба пройти власний шлях з перешкодами, скепсисом, зачиненими дверима; зробити свої помилки, щоб зробити свої висновки. Моя вам порада: слухайте, але не слухайтеся беззаперечно, дивіться, але не засліплюйтеся. Шукайте гідні приклади для наслідування, але не кумирів, бо кожен із вас – особливий ,і має свою місію на землі.
У вас є сила, терпіння й наснага, щоб досягти зірок, щоб змінити світ, адже ви – народжені перемагати.
Святий Франциск Асизький сказав: «Почніть робити те, що потрібно. Потім робіть те, що можливо. І ви раптом виявите, що робите неможливе».
Щасливих життєвих стежин та Господньої опіки, дорогі випускники юридичного факультету Західноукраїнського національного університету!».

Щемно привітав випускників відеозверненням також і декан юридичного факультету Сергій Банах, який зараз захищає нашу Батьківщину на Сході. Разом із дипломом кожен випускник отримав прапор України з підписом декана юридичного факультету ЗУНУ, а також диск із піснями гурту “Без обмежень” з підписом фронтмена групи – Сергія Тачинця.

А випускники факультету зробили сюрприз нашим захисникам й передали подарунки Сергію Володимировчиу та його побратимам на передову.

Т.в.о. декана Надія Москалюк промовила: «Дорогі випускники! Вітаю вас із сьогоднішнім святом, воно – особливе. Особливе тому, що ми проводимо його під час війни, але завдяки нашим збройним силам маємо змогу зібратися тут. Особливий цей день також тому, що ви робите свій перший крок в успішне професійне майбутнє.
Як мама факультету хочу побажати вам доброї долі, мирного неба над головою та здійснення найзаповітніших мрій!»
Пісенними композиціями випускників привітали Вікторія Шевчук та Владислав Вальків.
Кращі магістри отримали грамоти від ректора ЗУНУ, подяки та подарунки від керівництва факультету за успіхи у навчанні, активну життєву позицію та збереження славних традицій університету.

Дорогі випускники, нехай найкращі роки юності, безтурботності, прожиті на юридичному факультеті, надихають вас на нові звершення, а патріотизм та сила духу зародженні глибоко у серці, захищають від життєвих негараздів.
Живіть, мрійте, досягайте!

* Фото та текст з офіційного сайту Західноукраїнського національного університету

No items found.