Іноземні студенти пройдуть онлайн стажування на базі юридичної клініки "Liberta" ЗУНУ

19.6.2023

З 3 липня розпочнеться місячне онлайн стажування для чотирьох талановитих студентів з Швейцарії (University of St. Gallen), Великої Британії (University of Manchester), Нідерландів (University of Groningen) та Німеччини (Heinrich-Heine-University).


Протягом цілого місяця, ці студенти працюватимуть з адвокатами, суддями, професорами та представниками інших юридичних професій. Вони будуть виконувати різноманітні завдання на софт і хард скіли і знайомитися з нашими студентами.


У цикл стажування входить науково-пошукова та аналітична робота, що дозволить студентам глибше зрозуміти суть сучасних юридичних питань та вдосконалити свої аналітичні навички. У другому циклі студенти отримають можливість побути керуючими партнерами фірми, де вони будуть працювати над рекомендаціями щодо реклами юрбізнесу та його плану розвитку. Це надасть їм можливість ознайомитися з аспектами управління юридичною фірмою та вдосконалити навички менеджменту.


Ми бажаємо успіху всім стажерам, що протягом місяця, онлайн долучатимуться до стажування у юридичній клініці. Ми впевнені, що цей незабутній досвід стане першим кроком до величезного розширення їхніх можливостей в юридичній сфері.

No items found.