Реєструйся на Відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір "NATUS VINCERE" на кубок ректора ЗУНУ

12.1.2023

У Західноукраїнському національному  університеті на базі юридичного факультету 10 березня 2023 р. буде організовано VІI Відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «NATUS VINCERE» на кубок ректора ЗУНУ.   

Турнір проводитиметься для учнів 10-11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, студентів 1-2 курсів коледжів як командні змагання між тими, хто вміє висловлювати й обґрунтовувати свою позицію з приводу тієї чи іншої проблеми та довести її в наукових дискусіях – раундах.

Змагання відбуватимуться у 3 секціях:

  • Право;
  • Міжнародне право;
  • Правоохоронна діяльність.

Команди від 3 до 5 осіб + учитель, повинні надіслати до 15.02.2023 р. на електронну адресу організаційного комітету turnir.uf@ukr.net творчу презентацію на одну із запропонованих тем. Другий та третій етапи будуть проводитись 10.03.2023 р. на базі юридичного факультету Західноукраїнського національного університету за адресою: м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 46 а.

Протягом Турніру для усіх охочих проводитимуться майстер-класи, ділові ігри, тренінги. Команди-переможці будуть відзначені дипломами та цінними подарунками. 

Окрім цього, задля забезпечення не менш цікавого та захоплюючого проведення часу керівниками команд в рамках Турніру буде проводитись тренінг-інтенсив для вчителів, участь у якому дозволить слухачам поповнити портфель педагогічних ключових компетенцій використання інноваційних інструментів, новітніх підходів до викладання та отримати відповідні сертифікати.

Усі витрати, пов’язані з перебуванням учасників Турніру – за рахунок приймаючої сторони. 

Форма для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkKOINjZ3Zy0UZlmJWaGceQn0TSa-dHK_2zuK6JNq8LSbwjQ/viewform?usp=sf_link

No items found.