Студенти юридичного факультету ЗУНУ взяли участь у 38 Національному конгресі ELSA Ukraine у місті Львів

24.5.2023

Нещодавно представники організації молодих правників ELSA Ternopil отримали унікальну можливість відвідати 38-ий Національний конгрес ELSA Ukraine, який відбувався в чарівному місті Львів. Тривали три незабутні та емоційно насичені дні, в ході яких було здійснено вибори нового правління на 2023/2024 роки. Ми щиро вітаємо нових обранців!

Особливо радісною новиною для нашого осередку ELSA Ternopil є підвищення статусу нашої ініціативної групи до - "групи спостерігачів". Це великий крок назустріч отриманню повноцінного статусу локальної групи, і залишилося лише кілька кроків до його досягнення.

За цей час, осередок ELSA Ternopil зростав і розвивався, завдяки невтомній праці команди та підтримці всієї організації.

ELSA Ternopil відкриті для нових ідей, ініціатив та співпраці з іншими студентськими організаціями. Майбутні заходи будуть спрямовані на надання юридичної підтримки та навчання студентам-правникам. Головна із цілей осередку сприяти їх професійному зростанню, підтримувати активну студентську громадську діяльність та сприяти встановленню міцних зв'язків між молодими юристами.

Запрошуємо усіх студентів-правників, незалежно від рівня знань чи досвіду, приєднатись до  організації . Разом створювати платформу для професійного росту, обміну досвідом та навчання, щоб мати змогу розкривати свій потенціал та спільно розвиватися.

Приєднуйтесь до ELSA Ternopil і беріть участь у  захоплюючому шляху, спрямованому на розбудову майбутнього юридичної професії!

No items found.