VІ Відкритий Західноукраїнський інтелектуальний турнір «NATUS VINCERE»

17.3.2023

Мета турніру - створення умов для реалізації та розвитку творчих здібностей учасників, формування у них інтересу до права, міжнародного права та правоохоронної діяльності, залучення учнів і студентів до наукової діяльності, виховання почуття обов’язку до процесу творення України як правової, соціальної держави з національно свідомими громадянами.

У першому етапі інтелектуального турніру команди надсилали творчу презентацію на одну із запропонованих тем. Другий етап - це дебати, перед початком яких було проведено жеребкування для визначення нумерації груп. У кожному раунді команда виступала в одній із трьох ролей: доповідач, опонент, рецензент. Третій етап – інтелектуальна гра, який передбачав розминку, мозковий штурм, конкурс капітанів, інтелектуальне рівняння та емпіричне завдання.

75 команд з 3 секцій: "Право", "Міжнародне право" та "Правоохоронна діяльність" перевіряли свої знання та ерудицію, натхнення і творчий підхід до вирішення непростих завдань. Захід пройшов у невимушеній атмосфері, адже усі були згуртовані, завзяті та наполегливі.

Команди отримали цінні подарунки, грамоти й подяки. Вітаємо переможців та бажаємо нашій молоді натхнення, впевненості у власних силах.

Ти - народжений перемагати!

Юридичний факультет ЗУНУ💙💛

No items found.