Відкриття ГО Центру «Молода Дипломатія» на базі юридичного факультету ЗУНУ

17.5.2023

У понеділок, 15 травня, відбулося відкриття другого підрозділу ГО Центр "Молода Дипломатія", який став новим додатком до сім'ї МД після Києва.Заснована у 1992 році студентами та викладачами факультету міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка, ця громадська організація пропонує неперевершені можливості для молодих та амбітних людей.

Основним завданням організації є формування професійних та кваліфікованих кадрів у таких комітетах, як Міжнародне право, Політика та міжнародні відносини, Міжнародна економіка, Соціальна політика, PR&Media та комітет Вісник.

Члени "Молодої Дипломатії" регулярно беруть участь у круглих столах, конференціях та зустрічах з експертами, що надає їм можливість розширити свої знання та набути цінного досвіду. Також вони займаються благодійними проектами й утримують активну співпрацю зі студентами та викладачами з усіх куточків України та країн Європи. ГО Центр "Молода Дипломатія" не лише стимулює розвиток молодіжного лідерства, але й сприяє міжнародному співробітництву, сприяючи формуванню нового покоління амбітних та здатних дипломатів.

Модератором та організатор заходу є завідувачка кафедри міжнародного права та міграційної політики юридичного факультету ЗУНУ Ярина Жукорська.

Під час відкриття було презентовано діяльність львівської та тернопільської команди «Молода Дипломатія», розглянуто цілі роботи на рік для тернопільського осередку, оголошено набір членів ГО Центр «Молода Дипломатія».

No items found.