Юридичний факультету ЗУНУ провів разом із Навчально-науковим інститутом права Національного податкового університету форум "Право в умовах війни"

17.5.2023

У світі, де багато країн знаходяться під тиском збройних конфліктів, збереження прав людини та розвиток правової системи є викликом для людства. Форум «Право в умовах війни», який відбувся 12 травня на юридичному факультеті Західноукраїнського Національного Університету разом з Національним Податковим Університетом, став важливим кроком у розв'язанні цього виклику.

Учасники форуму мали змогу поділитися думками щодо того, як право може розвиватися в умовах воєнного стану та у процесі подальшої відбудови України. Науковці, практики, представники органів державної влади та місцеві судді ділилися своїм досвідом та знаннями.

Цей форум став важливим кроком у розвитку правової культури в Україні, а також в інших країнах світу, адже Державний податковий університет зазнав сильних ушкоджень внаслідок збройної агресії російсьної федерації. Збереження та захист прав людини у будь-якій ситуації є головною метою держави та загальновизнаної системи права.

Форум проводився у змішаному режимі, адже такі форми співпраці допомагають обмінюватися думками та ідеями незважаючи на тисячі кілометрів що усіх нас розділяють.

В цей складний період в історії людства, коли ми стикаємося з різними викликами, є надія на те, що наука та практика допоможуть знайти рішення проблем, пов'язаних із збереженням та захистом прав людини. Форум «Право в умовах війни» є яскравим прикладом того, як співпраця та обмін знаннями можуть допомогти розв'язати цей виклик.

No items found.